Tuesday, October 20, 2009

Sindrom Demam Malam.


This is the 3rd day I demam. Iskh.

During daylight my body temperature okay jer, behave jer. When maghrib comes then night, my body temperature start to rapidly increase.


Kenapa? Sindrom Demam Malam!!!

I nak cakap tu jer pon. Haha!! Takde keje kan? Saja jer nak update. Rajin tiba-tiba. Bluek!


p.s. Tak suka demam selsema batuk. Hidung sumbat. Tekak Sakit.

p.p.s. As usual, unrelated-to-the-main-topic photo. LOL. Rindu si comel nie. (photo taken when I took her to saloon, we past by the Pasaraya Kawan (Anis Safinas suka tempat nie..hehe) and this cute lil Shasha insisted to naik that thingy.)

13 comments:

~farahsyeefa~ on October 20, 2009 at 10:48 PM said...

jgn miss prescription doc ye dear...moga cpt sembuh :)

Cik Zizee on October 21, 2009 at 5:27 AM said...

tq kak farah..
azie mmg suke makan ubat..dont worry..hehe

~farahsyeefa~ on October 21, 2009 at 9:36 AM said...
This comment has been removed by the author.
~farahsyeefa~ on October 21, 2009 at 9:41 AM said...

azie...bile akak lalu lalang blog azie, fb azie...mesti akak teringat kenangan time kite mude remaja dulu...:P

ada satu masa tu yang paling akak tak leh lupa...akak sedih + kuciwa sgt dgn azie...azie ingat tak?
sbb azie dgr ckp org lain kot, pas dari tu azie anggap akak mcm musuh azie...padahal akak tak tau apa pun...sumpah, akak tak penah cerita pun pasal azie kat sapa2 sbb akak dh anggap azie cam adik sendiri. heran juga, nape la jiran sebelah katil akak ni tak ckp dgn akak dah ni? Sbb sangat boring taw bila azie takde...ms azie kena pindah skul lagi la akak sedih, akak dh xde best buddy dah....

tapi tak palah, mende dh berabad...tp, kalo ingat balik mesti meruntun jiwa taw...hihi.

apa2 pon, akak sayang azie.........:D

Cik Zizee on October 21, 2009 at 3:24 PM said...

ala..kak farah..
sal yg maner ek? tp ikhlas azie cakap, kak farah adalah roomate paling best azie.. plus azie rase seronok sgt dpt same2 ng kak farah dulu.. in fact azie sayang kak farah lebih byk dari kak dal.. sebab azie rase kak farah hargai azie..

remember mase azie pindah sekolah tue? kak farah ader kasi frame gambar kak farah kat azie kan.. azie simpan lg.. sebab azie sayang..

tibe2 rase rindu sgt ng kak farah...ala..nak jumpe kak farah..

~farahsyeefa~ on October 21, 2009 at 3:40 PM said...

ade...time tu mesti azie igt akak ni musuh dlm selimut, gunting dalam lipatan what so ever
...azie tetiba jauh dari akak. penat pikir ape la slah besar yg akak buat ni...akak nk tnya dulu, tp tak sempat....azie dh pindah...
tp smp sekarang masih terbayang2 taw azie, dan akak teringin nak tau kenapa azie buat mcm tu....
boleh explain tak dearie? :P

akak pun rindu azie.............

(alamak, malu la cite kat cni...jom sembunyi2...ekeke)

ms. diya on October 21, 2009 at 6:35 PM said...

kakak2 sekalian..

i'm reading it.. huhu...

Cik Zizee on October 21, 2009 at 6:49 PM said...

kak farah..
azie nie jenis short term memory tau kak farah..sumpah azie tak ingat da..

astaga..pernah ker azie gaduh ng kak farah..takde larr..azie kan sayang kak farah..sumpah sayang..tak pernah benci pon..

ala..mende lame..lgpon kan time azie da about nak pindah tue otak azie mereng sket..kenape ntah..

don't bother about it anymore yer kak farah.. azie takde pernah ingat buruk2 sal kak farah..semua dalam memory azie nie yg baik2 jer sal kak farah..

sorry tau sal dulu2..tp serious azie tak ingat langsung dah nie..

nak jumpe kak farah dulu before pindah dari kedah nie..boleh?

Cik Zizee on October 21, 2009 at 7:12 PM said...

diya:
jgn menyampuk org dewasa berbincang..hahahaha...

~farahsyeefa~ on October 22, 2009 at 12:21 AM said...

cik azie yg cumel...:)
azie tak igt tak pe la, jgn fening2 kan kepala ye...kosentret stady k laling...:)
'kenangan' yg satu tu akan terus bermain difikiran akak yang selalu berpikir ni...hihi.
nak jumpe? akak ade dalam malaysia je ni, xkemana. mari lah jumpa :)

cik dyia : i miss u jugak lah!
take care both of you...kawen jgn lupa jemput taw :)

Cik Zizee on October 22, 2009 at 12:44 AM said...

kak farah,
ala..tak best nyer..maner bley cenggitu.. aper ek?? ala..luper laa..serious.. takpe.. azie tanye kawan2 nnt..

myself on October 22, 2009 at 8:37 AM said...

ohhh sweetnya memori bersama akak rumate, comment pun panjang

such a lovely story
boleh buat novel tu...
sweetttttttttttt

hxztrade on December 23, 2009 at 3:57 PM said...

ugg boots

ugg boots online


buy ugg boots

ugg on sale

ugg boots on sale

uggs outlet

sale ugg

wholesale ugg boots

cheap ugg

discount ugg

ugg outlet


Mini Ugg Boots
Bailey Button UGG
Cardy Ugg Boots
Infant Erin Ugg
Nightfall Ugg Boots
Short Metallic Ugg
Short Ugg Boots
Sundance II Ugg
Tall Metallic Ugg

 

my.life.my.indulgence Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice